Hop til hovedindhold

Oversættelse af dokument

Du kan oversætte dine dokumenter til det ønskede sprog. Dokumentsproget der vises som standard afhænger af din profils sprog. Så har du valgt Engelsk på din profil, så vil du få vist den engelske udgave af et dokument, såfremt det eksisterer. Eksisterer der ikke en oversættelse, vil den vise dokumentet på det sprog, som dokumentet blev oprettet med først.

Vis dokumentet på et givent sprog

Hvis et dokument er oversat, vil du se flag i øverste højre hjørne af dokumentet, som viser hvilke sprog dokumentet er oversat til. Vælg sprog

Opret oversættelse

danger

Hvis ikke du ser et + i øverste højre hjørne af dokumentet, hvor du kan tilføje oversættelse til dokumentet, skyldes det en af to følgende grunde:
1) Du har ikke valgt sprog på virksomhedsniveau, hvilket sprog din virksomhed ønsker at benytte 'firma->indstillinger'.
2) Du har ikke Rediger rettigheder til dokumenter 'firma->rettigheder'.

Du kan tilføje en oversættelse, når du redigere et dokument, eller mere naturlig når du ser et dokument.
Vælg sprog
Du opretter/tilføjer en oversættelse til et dokument ved, at trykke på plus'et i øverste højre hjørne.

Opret sprog

Hvis du vælger et sprog og trykker opret, så opretter den en ny oversættelse, hvor den overfører indholdet af det eksisterende dokument, som du herefter kan oversætte. Når den nye oversættelse gemmes, så vil flaget på det sprog, som du har valgt, blive vist.

Du kan også tilføje et eksisterende dokument, som en oversættelse. Dette gør du ved, at trykke rediger på dokumentet, og så i fanen oversættelser, når du trykker på Håndter Oversættelser. Herefter skal du vælge dokumentet, som du vil tilføje som et sprog.

Fjern en oversættelse

Hvis du ønsker at slette et sprog, så skal du vise dokumentet i et andet sprog end det, du ønsker at slette.
Herefter trykker du på skraldespanden (Slet) på det sprog du ønsker at slette. Tryk luk og gem dokument. Slet sprog